Wittere tanden met Coco Clean? – Daan Jonker

Wittere tanden door in de ochtend 5 minuten te spoelen met oliën. Klinkt als een broodje aap verhaal… Toch zag ik het bij veel mensen voorbij komen en werd ik steeds nieuwsgieriger, tijd dus om het uit te proberen!

Mijn ervaring

Om eerlijk te zijn moest ik erg wennen aan de oliën toen ik deze net met het dopje in mijn mond had gegoten, wat een vreemde substantie! Gelukkig voelde dit bij de tweede keer spoelen al veel normaler en na de derde keer voelt het alsof je als jaren gewend bent je mond met Coco Clean te spoelen. De vijf minuten spoelen deed ik tussen mijn dagelijkse ochtendroutine door, waardoor ik niet eens echt doorhad dat ik mijn mond aan het verzorgen was. Als ik klaar was met het spoelen spuugde ik de oliën uit en voilá, mijn tanden voelde heerlijk schoon aan.

Schoon, maar werkt het?

Ja! Tenminste, bij mij wel. Na een weekje spoelen voelde ik vooral dat mijn tandvlees enorme stappen in de goede richting had gezet. Ik heb nog wel eens last van ontstoken tandvlees, maar dat is nadat ik Coco Clean gebruik eigenlijk niet meer voorgekomen. Alleen hierdoor ben ik al een echt Coco Clean gebruiker geworden.

Mijn tanden zijn voor me gevoel zeker witter geworden, maar het gaf me dus niet echt veel wittere tanden. Misschien komt het doordat ik van mezelf al redelijk witte tanden had, maar dit is natuurlijk bij iedereen anders.

Naast mijn gezonde tandvlees vond ik de smaak ook heel erg aangenaam. Ik had de frisse Coco Clean Munt variant. De muntsmaak staat bijna garant voor een heerlijk frisse start van de dag. Een echte aanrader dus! Later heb ik ook de andere twee smaken aangeschaft (Lemon en Extra Coco), die me beide ook erg bevielen. Toch heeft de muntsmaak (mijn eerste coco liefde) mijn hart gestolen!


Deze blog is voor ons geschreven door:
Daan Jonker, check zijn Instagram en Facebook

Deel dit: