Onzeker over je gebit? Nergens voor nodig!

Iedereen heeft onzekerheden. Zelfs wereldsterren als Rihanna en Beyoncé hebben iets waar ze onzeker over zijn. Gelukkig voor hen is er met een grote zak geld veel weg te halen van die onzekerheden. Maar helaas heeft niet iedereen een geldboom in de achtertuin. Heb jij een spleetje tussen je tanden, scheve tanden of gele tanden? Dan heb je geen reden om onzeker te zijn!

Wees trots op hetgeen wat jou uniek maakt!

Lach je met je mond dicht omdat jij het spleetje tussen je tanden niet wilt laten zien? Dan kan je daar vanaf nu mee stoppen. Niet iedereen heeft ruimte tussen de voortanden, maar maakt jou dat dan niet uniek? Bedenk goed dat jouw glimlach je identiteit is. Met een unieke glimlach val je op en zullen mensen je onthouden.

Voor even een beugel?

Aan scheve tanden kun je helaas niet veel doen, behalve natuurlijk met een beugel. Met een beugel zal je een paar jaar moeten dealen, maar bedenk dat als de beugel er wordt uitgehaald, je een leven lang kan genieten van een prachtig stel rechte tanden.

Gele tanden zijn niet per definitie ongezond

Gele tanden worden vaak gelinkt met een ongezond gebit. Maar dit is niet altijd terecht. Soms is de basiskleur van je tanden nou eenmaal geel, daar kun je niets aan doen. Ook al poets je vier keer per dag, het zal weinig verschil maken. Wat je in dit geval kunt doen is proberen om je tanden niet verder geel te laten worden. Door goed te spoelen, poetsen en flossen geef je de bacteriën in je mond geen kans om zich op je tanden te nestelen, waardoor je tanden een wittere kleur krijgen. Heb je last van gele tanden? Zo krijg je ze wit.

Bedenk dus goed dat iedere lach uniek is en dat dus ook jouw glimlach in ieder opzicht speciaal is!

Deel dit: