Winterdip? Not anymore: dit zijn de leukste dingen aan de winter

Winter is coming! We know, de Nederlandse winters zijn koud, nat en donker.. ‘Wat is daar nou zo leuk aan?’, horen we je denken. Maar bij ons is het glas altijd halfvol en dus hebben we speciaal voor jou een rijtje vol winter positivity gemaakt die je deze winter door helpt. You’re welcome!

Lekker warm

Laten we simpel beginnen: truien, truien en nog eens truien! Eindelijk een goede reden om je allerdikste, zachtste en grootste truien weer uit de kast te halen en er heerlijk in te verdrinken. En het maakt niet uit waar (thuis, op werk, bij je schoonouders), want het is winter 😉

Did anyone say chocolate?

Hetzelfde geldt voor chocolademelk! De winter is namelijk een excuus voor alles: ‘Met extra slagroom en marshmallows, alstublieft.’ En of het nou bij het ontbijt, de lunch, het avondeten of voor tussendoor is, dat is aan jou. Lijnen hoeft namelijk niet in de winter, daar heb je die grote trui weer voor. 

Pak je vitamines

Ben je klaar met die donkere dagen? Dan past de winter misschien toch beter bij je dan je denkt, want vanaf 21 december wordt het weer vroeger licht buiten. Pak je kans dus om lekker wat extra vitamine D binnen te krijgen. Mooie en romantische wandelingen in een besneeuwd winter wonderland horen namelijk ook bij de voordelen van de winter! 

Gezellige feestdagen

Het heerlijke eten, het krijgen en geven van mooie cadeaus, gezellige avonden bij de kerstboom van je dromen, het grootste feest van het jaar tijdens oud en nieuw en de dronken liefdesbetuigingen van je vrienden om precies 00.00 uur. All you need is love!

Sale

Zet het in je agenda, want in januari begint de sale en dat kan je goed gebruiken na de dure feestdagen..

 

Ben je inmiddels helemaal klaar voor de winter, maar voel je je nog wat futloos door het winterritme? Lees hier 5 handige slaaptips die je helpen de winter door te komen.

Deel dit: