Zo heb jij binnen 10 minuten vollere lippen

Een mooie lach is niet compleet zonder goed verzorgde lippen. En dan het liefst à la Angelina Jolie, Romee Strijd of Gigi Hadid.. Kunnen jouw lippen wel wat extra volume gebruiken, maar zie je de ‘lip plumper’ van Kylie Jenner niet zo zitten? Met dit natuurlijke wondermiddeltje heb jij in tien minuten vollere lippen! 

En het wondermiddeltje is? Kaneel! Dat kennen we allemaal natuurlijk wel, maar wist je ook dat het heel erg veel goede eigenschappen heeft? Zo is het antibacterieel en ontstekingsremmend, bevat het antioxidanten die een zuiverende werking hebben en kan het bijvoorbeeld helpen voorkomen van een te hoge bloeddruk. 

Vol en warm

Daarnaast kan het dus ook nog jouw lippen een vollere en warmere look geven. Dat komt doordat kaneel de bloedcirculatie bevordert, wat maakt dat jouw lippen dikker en iets roder worden. En het is super simpel!

Hoe dan?

Meng een halve theelepel kokosolie met een halve theelepel kaneel, smeer het op je lippen en wacht tien minuten. Ondertussen kan je de rest van je make-up doen. Zodra de tijd om is haal je het kaneelmengsel van je lippen en jij bent helemaal ready voor de feestdagen.

Vind je een kaneelmengsel op je lippen toch een beetje te heftig? Dan bevat de Coco Clean Lip Balm ook genoeg kaneel om jouw lippen meer volume te geven.

Deel dit: