Zo scoor jij de beste koopjes op Black Friday

Aanstaande vrijdag is het alweer zover: Black Friday sale! Krijg je alleen al de zenuwen bij de gedachte aan zó veel uitverkoop, maar wil je wel graag wat scoren? Hierbij de beste tips om het hoofd koel te houden op de “goedkoopste dag” van het jaar.

Weet wat je wil

Een goede voorbereiding is het halve werk, dus zorg dat je van te voren precies weet wat je wil. Ben je een online shopper? Stop de producten dan alvast in je winkelmandje. Ga je lekker voor een dagje offline winkelen? Zoek dan alvast uit wat je precies wil kopen en waar. Niks zo lastig dan een black out als je in een drukke winkel staat op Black Friday!

Wees op tijd

Ja, echt! Heb jij die mooie schoenen of dat heerlijke luchtje op het oog? Dan kan ik je verzekeren dat je niet de enige bent. Zet dus je wekker zo vroeg mogelijk of wacht tot twaalf uur ‘s nachts en wees alle kapers op de kust een stapje voor.

Spaar

Een goede tip voor volgend jaar: zorg voor een Black Friday-spaarpotje. Zo weet je zeker dat je genoeg geld hebt om te kopen wat jij wilt.

Focus

Beheers jezelf en koop alleen wat je echt wil hebben. Zoals al eerder gezegd, bedenk goed wat je wil. Alleen dan kom jij niet thuis met impulsaankopen waarvan je het geld beter had kunnen besteden aan die koekenpan die je wél echt nodig hebt..

The day after..

Pssst.. Vergeet Cyber Monday niet! Dacht je dat je alle aanbiedingen gezien had op vrijdag? Dan heb je het fout. Ook veel (Nederlandse) winkels doen tegenwoordig mee aan Cyber Monday en geven dan nog eens extra kortingen.

Nu je er helemaal klaar voor bent, hebben wij nog een kleine verrassing voor je! Jij als onze trouwe klant verdient ook wat extra’s en daarom kan jij nu alvast genieten van 15% korting op het gehele assortiment.

De korting krijg je met de code PREBLACKFRIDAY15 en is geldig tot en met 22 november.

Happy Black Friday!

Deel dit: